Presentaties, interviews en toespraken

Sinds 2020 hebben wij een aantal presenataties, interviews en een toespraak gegeven. Zo hebben we in 2021 voorafgaand aan de Werelddag voor het Einde van de Visserij een presentatie gehouden in samenwerking met Animal Save, hield Lesley een toespraak over Jack de Skipjack tonijn in Amsterdam tijdens National Animal Rights Day en gaven we een presentatie tijdens de International Animal Rights Pre-Conference (IARC) “End of fishing sessions”.

Wij verzorgen presentaties op aanvraag. Wij stemmen de inhoud af op het publiek en eventueel op het thema van je evenement. Presentaties kunnen online (via Zoom) gegeven worden of op locatie. Presenataties kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden. Het voorbereiden van presenataties in het Engels kost ons echter meer tijd. Dus we waarderen het als je tijdig met ons een datum plant. We vragen geen vergoeding voor onze presentaties maar een vrijwillige donatie is natuurlijk altijd welkom.

Om mensen een connectie te laten maken met vissen en hun leefomgeving zijn wij van mening dat het goed is om niet alleen te vertellen over wat er mis is. Veel mensen weten namelijk heel weinig over vissen en hun leefomgeving. Wij vertellen er graag over.

Bekijk ook onze kalender om te kijken of er misschien een themadag is waar je op aan zou willen sluiten.