Wie zijn wij

Wij, Mark en Lesley, besloten in 2018 dat we meer in actie wilden komen voor vissen. We spraken met diverse organisaties en hielden presentaties over de visserij en viskwekerijen. Doordat er in 2019 beperkingen waren om te reizen zijn we ons ook bezig gaan houden met de vissen in zoetwater. We begonnen foto’s en filmpjes te maken van het onderwaterleven in Nederland die we op onze sociale media delen. Eind 2021 ontvingen we een donatie waardoor we Vissenbelangen konden professionaliseren. Met dit bedrag hebben we voor Vissenbelangen een stichting opgericht.

Lesley Fleuren

Directeur

Mark Fleuren

Voorzitter

Feike van Nus

Secretaris

Edwin Arendts

Penningmeester

Over de Stichting

De stichting is in augustus 2022 opgericht door Lesley en Mark Fleuren. De stichting bestaat uit een algemeen bestuur met drie bestuursleden. Een voorzitter, penningmeester en secretaris. Bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Wel kan er een onkostenvergoeding verstrekt worden voor kosten die gemaakt zijn voor de stichting. Naast het algemeen bestuur wordt de stichting ook vertegenwoordigd door een directeur. Voor de directeur is een procuratiebesluit getekend door de bestuursleden. Deze staat eveneens ingeschreven bij de kamer van koophandel. De functie van directeur is momenteel op vrijwillige basis.

Instelling: Stichting Vissenbelangen
KvK nummer: 87326043
ANBI/RSIN nummer: 864265840
Bankrekening: NL60TRIO0320606074
Contact: info@vissenbelangen.nl

Documenten

Hier vind je ons beleidsplan met een uitwerking van onze idealen, doelstellingen, hoe we die willen bereiken en een begroting.

Verslagen

Wij hebben van de belastingdienst de ANBI status toegekend gekregen. Dat betekent onder andere dat tenminste 90% van onze inkomsten aan onze doelstellingen worden besteed en dat wij ons beleid, jaarverslag en financieel jaaroverzicht op onze website publiceren. Voor donateurs is het mogelijk om belastingvrij te schenken.