Presentaties

Op zoek naar een spreker?

Sinds 2020 houden wij presentaties en toespraken. Presentaties hebben we o.a. gedaan voor studenten van het Radboud, tijdens internationale conferenties over dierenrechten, voorafgaand aan World Day for the End of Fishing en voor de PvdD. Toespraken hebben we gehouden tijdens de National Animal Rights Day en tijdens de Herdenking van de slachtoffers uit de dierenindustrie van Bite Back.

Een paar weetjes op een rij

Op locatie

Heb jij een mooie locatie en een groot scherm tot je beschikking, dan komen wij graag bij je langs.

Online

Geen locatie beschikbaar? Geen probleem. Wij houden presentaties ook online via Zoom. (max. 100 deelnemers)

Kosteloos

Presentaties zijn gratis, maar een (reiskosten) vergoeding of vrijwillige donatie wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Binnenkort

Nodig ons uit voor een presentatie

Ben je lid van een organisatie of ken je mensen die interesse hebben in vissen en hun leefomgeving? Iets willen weten over de bedreigingen? Of denk je mensen te kennen die meer voor vissen zouden willen doen? Dan kun je ons uitnodigen voor een presentatie. De inhoud van een presentatie kan aangepast worden aan de behoefte van het publiek. Wij bieden presentaties aan over vissen, hun leefomgeving en de verschillende bedreigingen en problemen die vissen ondervinden.

    Aankomende presentaties

    Wij hebben op dit moment nog geen presentaties gepland, maar mogelijk staan er al wel andere interessante evenementen in onze agenda.

    Evenementen bekijken

    Wij hebben van de belastingdienst de ANBI status toegekend gekregen. Dat betekent onder andere dat tenminste 90% van onze inkomsten aan onze doelstellingen worden besteed en dat wij ons beleid, jaarverslag en financieel jaaroverzicht op onze website publiceren. Voor donateurs is het mogelijk om belastingvrij te schenken.