World Day for the End of Fishing: Een zee vol vis

Duik met Vissenbelangen mee in de fascinerende wereld van de vissen. Laat je inspireren door de campagne “Plant Based Treaty” van Animal Save om over te schakelen naar plantaardige alternatieven en proef zelf van plantaardige vis.

Op de laatste zaterdag in maart wordt er wereldwijd aandacht besteed aan de themadag “World Day for the End of Fishing”. Vissenbelangen wil hier op een positieve manier aandacht aan geven door je kennis te laten maken met een aantal bijzondere bewoners van onze oceaan. Zij leven in deze magische wereld die 70% van onze aarde beslaat. Daardoor is een gezonde leefwereld voor hen ook heel belangrijk voor ons. Vervolgens zal Animal Save wat vertellen over hun campagne “Plant Based Treaty”.  Deze campagne roept overheden op om te onderhandelen over een internationaal verdrag dat aanstuurt op een plantaardig voedselsysteem. Het verschuiven van subsidies naar duurzame alternatieven voor de visserij is een belangrijk onderdeel van de Plant Based Treaty. We sluiten af met een drankje en serveren daarbij een lekker plantaardig alternatief voor vis van de Vegan Visboer.

Dit evenement is gratis toegankelijk maar het is erg fijn voor de organisatie als je laat weten of je komt. Stuur een mailtje naar info@vissenbelangen.nl. Zien we je 30 maart in Arnhem?

Programma
14.00: inloop
14.30u -15.15u presentatie “Een zee vol vis” door Vissenbelangen
15.15u -15.30u pauze
15.30u -16.15u presentatie “Plant Based Treaty” door Animal Save
16.15u -17.00u Hapje, drankje en gezelligheid

Locatie: Stadskeuken, Beekstraat 40 te Arnhem