Websitebeheerder

De website van Vissenbelangen is ontworpen door een vriend van ons. Daar zijn wij nog altijd heel erg dankbaar voor. Maar wij zijn nu op zoek naar iemand die deze website wil en kan onderhouden. Soms krijgen we bijvoorbeeld meldingen dat er iets niet goed loopt aan de website of wij willen iets wijzigen in de menu’s of onderdelen aan de website toevoegen of verwijderen. Wij kunnen zelf wel in de bestaande structuur content wijzigen. Het toevoegen van video’s, evenementen, projecten en het wijzigen van teksten kunnen we zelf.

De tijd die je kwijt bent aan het beheer zal vari√ęren. Er zullen weken zijn dat er nauwelijks iets¬†gedaan hoeft te worden. Maar bij aanpassingen van de website kan het zijn dat je daar een aantal¬†uren mee bezig bent. We maken dan gezamenlijk een planning wat voor jou haalbaar is.

Onze website is custum-made en om deze te onderhouden is er kennis nodig van WordPress en moet je HTML, CSS, PHP en WordPress Codex kunnen lezen en schrijven. Wanneer je je aanmeld voor deze vacature zal er een afspraak gemaakt worden met degene die de website heeft ontworpen om deze met jou door te nemen. Daarna is hij beschikbaar voor vragen.

Lijkt het jou leuk om je met jouw vaardigheden onze jonge stichting te ondersteunen stuur dan een mailtje naar: info@vissenbelangen.nl. Wanneer je voor onze stichting werkt draag je bij aan het tot stand brengen van een connectie tussen vis en mens, moedig je diervriendelijke keuzes aan en probeer je invloed uit te oefenen op de bescherming van de leefomgeving van vissen.