Word donateur

Stichting Vissenbelangen wordt gerund door vrijwilligers. We zijn een jonge stichting met veel ambitie. Om onze idealen te kunnen verwezenlijken en een verschil te kunnen maken voor vissen zijn wij afhankelijk van donaties. Wil jij ons werk steunen? Word dan donateur. Meer informatie

  • Wil je maandelijks een donatie doen gebruik dan het formulier op deze pagina. Je komt vervolgens in de iDEAL betaalomgeving. Het bedrag zal vanaf nu maandelijks van je rekening worden afgeschreven.
  • Voor eenmalige donaties kan ook het formulier gebruikt worden. Je betaalt dan via iDEAL. Selecteer dan in het bovenste veld Eenmalige donatie. Zelf overschrijven kan natuurlijk ook.

Naam: Stichting Vissenbelangen
IBAN: NL60 TRIO 0320 6060 74
BIC:
TRIONL2U

Informatie & mogelijkheden
Online doneren

Vul het formulier in op deze pagina. Kies gemakkelijk zelf welk bedrag en hoe vaak je wilt doneren. Via onze website en nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten.

Zelf donatie overmaken

Je kunt maandelijks of eenmalig ook zelf jouw gewenste donatie overmaken op rekeningnummer NL60 TRIO 0320 6060 74 t.a.v. Stichting Vissenbelangen onder vermelding van Donatie.

Schenk belastingvrij

Wist je dat je belastingvoordeel krijgt als je je donatie voor 5 jaar vastlegt? Vul de rekenmodule in en bereken meteen jouw belastingvoordeel. Of vul direct de overeenkomst periodieke gift in.

Doneren buitenland

Voor betalingen binnen Europa kun je gewoon het IBAN-nummer gebruiken. Voor betalingen aan Stichting Vissenbelangen vanuit een niet-Europees land is de BIC nodig. Dat is TRIONL2U.

Wijzigen of stopzetten

Wil je jouw maandelijkse donatie-bedrag wijzigen of volledig stopzetten? Stuur ons dan minimaal 2 weken voor de nieuwe incasso een mail met daarin je verzoek om het bedrag te wijzigen of om de incasso stop te zetten.

Afschrijving mislukt?

Als we het afgesproken bedrag niet kunnen incasseren bij je bank, dan proberen we het de 2 eerstvolgende maanden nog een keer. Lukt dit ook niet, dan beëindigen we je donateurschap.