Doe mee!

Elke stap die je maakt richting een bewust en duurzaam leven is waarschijnlijk ook goed voor vissen. Je kunt niet alles goed doen en zeker niet alles tegelijk. Wij doen ook niet alles goed! Maar elke stap is er een. Wel vinden we dat die stappen iets verder mogen gaan dan het licht uitdoen als je de kamer verlaat en het checken van je bandenspanning. Hieronder geven we een aantal opties voor een dier en milieuvriendelijker leven. Maar we geven ook suggesties hoe je meer kunt doen voor de vissen in jouw omgeving.

Word donateur

Om Vissenbelangen in stand te houden en te laten groeien zullen we blijvend moeten investeren en waarderen we het als je ons wilt steunen.

Meer informatie
Word vrijwilliger

Wil jij ons helpen om een stem te zijn voor de vissen? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Wij hebben een aantal vacatures open staan. Maar denk jij ons op andere manieren te kunnen ondersteunen, neem dan vooral contact met ons op.

Meer informatie
Nieuwsbrief

Onze stichting is volop in ontwikkeling. Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten en leuke nieuwtjes en weetjes over vissen ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie
Monitoring

Water van goede kwaliteit is helder, bevat veel verschillende plantensoorten en is niet geheel bedekt met kroos of andere planten. Hoe ziet het water bij jou in de buurt eruit?

Meer informatie
Nodig ons uit voor een presentatie

Wij bieden presentaties aan over vissen, hun leefomgeving en de verschillende bedreigingen en problemen die vissen ondervinden. De inhoud van een presentatie kan aangepast worden op de behoefte van het publiek.

Meer informatie
Verminder het gebruik van plastic

Wist je dat koraal microplastic uit het water eet? Verminder je gebruik van plastic!

Meer informatie
Dier en milieubewust leven

Maak diervriendelijke en duurzame keuzes.

Meer informatie