Doe mee!

Elke stap die je maakt richting een bewust en duurzaam leven is waarschijnlijk ook goed voor vissen. Je kunt niet alles goed doen en zeker niet alles tegelijk. Wij doen ook niet alles goed! Maar elke stap is er een. Wel vinden we dat die stappen iets verder mogen gaan dan het licht uitdoen als je de kamer verlaat en het checken van je bandenspanning. Hieronder geven we een aantal opties voor een dier en milieuvriendelijker leven. Maar we geven ook suggesties hoe je meer kunt doen voor de vissen in jouw omgeving.

Laat van je horen

Niet alleen individuen maar ook bedrijven, organisaties en overheden moeten zich inzetten voor een duurzamere samenleving.

Meer informatie
Monitoring

Wij doen verschillende wateren maandelijks of wekelijks monitoren om te kijken wat de staat van het water is. Wij horen het ook graag als je misstanden met het water ontdekt, zo krijgen wij een beter beeld van de problemen in de regio.

Meer informatie
Nodig ons uit voor een presentatie

Nodig ons uit voor een presentatie. Dit kan online via Zoom of op locatie. Wij doen dit gratis.

Meer informatie
Verminder het gebruik van plastic

Dat je beter geen plastic draagtasjes, wegwerp bekers, bestek en rietjes kunt gebruiken wist je waarschijnlijk al lang.

Meer informatie
Dier en milieubewust leven

Eet plantaardig, voorkom schadelijke stoffen in het milieu, tegel eruit, plantje erin, adopt don’t shop, dagje uit en ruim zwerfvuil op.

Meer informatie